O Deanu

dean-tvoj-online-suputnikPozdrav, moje ime je Dean i tu sam da vam pomognem sa internet zaradom, ali i kompletnim postavljanjem vašeg  online biznisa.

Iako sam još prije desetak godina povremeno tražio način da zaradim preko interneta, nailazio sam stalno na kojekakve prevare, piramidalne sheme i sustave brzog bogaćenja.

Najveća želja, ali i cilj mi je dati vam pravovaljane i ažurne informacije, odnosno ukazati na ono što funkcionira i ono što ne funkcionira. Sada ste završili na ovoj web stranici, srećete Deana i sad bi mi kao trebali vjerovati.

Dozvolite da vam kažem ukratko o sebi. Neću vam pričati o tome kako sam bio bez prebijene pare, pa sam se obogatio otkrivši čudesnu metodu zarađivanja novca preko interneta. Živim solidno, putujem nekoliko puta godišnje u inozemstvo i ničeg mi ne fali, osim…. vremena koje bih htio provoditi  najmilijima…

Prije tri i pol godine nakon jednog nemilog događaja, razmišljao sam da li je to život kakav želim živjeti. Gdje se vidim za pet ili deset godina? Naravno da nisam znao odgovor što i kako, ali znao sam da nešto moram promijeniti.

Promjene nisu bile moguće preko noći, ali odluka je donešena vrlo brzo. Odlučio sam da želim raditi od kuće. Počeo sam istraživati i znao sam da stvari u svom životu mogu promijeniti edukacijom.

biznis-od-kuce

Krenuo sam malo sa Photoshopom, pa prema web dizajnu, napravio svoje prve web stranice, što me je pak odvelo prema digitalnom marketingu. Budući da mi moj posao nije omogućavao da učim na tradicionalan način, odlučio sam se za online educiranje.

Završio sam razne tečajeve koje sam stigao, počeo pratiti svjetske lidere, njihove blogove, newslettere, ali ono najbitnije naišao sam slučajno na edukacijsku platformu za vlastiti online posao.

Ta platforma mi je totalno promijenila koncept razmišljanja i napokon otkrila kako da napokon počnem zarađivati preko interneta, dugoročno i stabilno, ali i probudila u meni strast za internet marketingom.

internet-marketing-je-moja-strast

Nakon lansiranja web stranice na engleskom, te puštanjem u pogon vlastitog Youtube kanala Wintobewell, odlučio sam se približiti ljudima naših krajeva i objaviti stranicu ZaradiNaNetu.com

Vjerujem da će ova 2016. donijeti puno toga lijepog svima nama.

Na ovoj stranici ćete moći vidjeti savjete iz polja izrade web stranica, internet marketinga, internet zarade, te recenzije pojedinih načina zarade i kompanija za zaradu. Približiti ću vam i mnoge alate koji su nam dostupni, a mogu vam itekako pomoći u online poslovanju.

Želim da vam olakšam proces stvaranja internet biznisa i njegova postavljanja na čvrste noge, te da lakše preskočite prepreke koje su se meni stvarale na tom putu.

Moje ime je Dean i drago mi je što smo se upoznali, ako imate kakvo pitanje ostavite u komentarima ili mi se besplatno pridružite u online biznis edukacijskoj platformi Wealthy Affiliate, moj username je Campino.